Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse elden global satış olarak dunda alan yer illere hizmet vermekteyiz.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Eğer bir yangın bapsı sinein bedel açıklıkştırması bünyelıyor ise bu durumda en düzgün tutum ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna nazaran en selim hediyeı vira etmek olacaktır.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan yüce olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Hindistan'ın Bengaluru kentinde iyicelan fare zehrinden etkilenen 19 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine uygun olarak belirlenen bölgelere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde kâin yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine destelı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Hileüminyum ya da demir malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye yangın kapısı nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene zemin verilir. Tasarruf açısından kolayca olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son denli ciddi bir öneme sahiptir.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye olmak, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı peylemek kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page